No tags yet.
HRH_Prince_Faisal_bin_Turki_edited.jpg
Managing Director & CEO 
Mr. Kaher Tahat
Search By Tags
No tags yet.
Follow "THIS JUST IN"
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Black Google+ Icon

Lord Anthony Tudor St. John, 22nd Baron St. John of Bletso with the Saudi Crown Holding team lead by

London, House of Lords, Lord Anthony Tudor St. John, 22nd Baron St. John of Bletso with the Saudi Crown Holding team lead by HRH Prince Faisal bin Turki bin Faisal Al Saud, Dr. Kaher Nasser Tahat, Engr. Khaled Abas and Shiekh Ali Mohamed.

ويستمنستر - مجلس اللوردات - صاحب السمو الملكي الأمير / فيصل بن تركي بن فيصل آل سعود.اللورد انطوني تيودور، البارون الثاني والعشرين لسانت جون اوف بلستو، العضو الدائم في مجلس اللوردات والمبعوث الخاص لجلالة الملكة لشؤون الشرق الاوسط وافريقيا منذ عام ١٩٧٨

#2018